Voel je goed in je hoofd én in je lijf!

 


Ik ben Inge Rozema-de Goede. Mijn opleiding tot Vitaliteitscoach, bestaande uit Mental coach, Stresscounselor en Gewichtsconsulent, heb ik gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen, opleiders voor vitaal leven. Ik geniet van de kleine dingen in het leven ondanks alle drukte die soms op me afkomt. Het helpt mij om letterlijk en figuurlijk in beweging te zijn. Ik hou van wandelen, loop hard en werk me wekelijks in het zweet op de fiets. Daarnaast helpen goede voeding en voldoende ontspanning mij om mentaal en fysiek gezond en fit te zijn. Mijn positieve en energieke persoonlijkheid zorgen ervoor dat ik je wil inspireren en begeleiden zodat ook jij mentaal en fysiek gezond en fit bent en met plezier kan werken en leven. Door mijn jarenlange ervaring als doktersassistente en coach heb ik de nodige medische ervaring en mensenkennis opgedaan.Op professionele wijze coach ik je in jouw veranderingsproces naar jouw gekozen doel. Ik wil je in beweging zetten door haalbare doelen te stellen. Een open sfeer en vertrouwen vind ik belangrijk, dit is nodig om je doelen te halen. 

Mijn aanpak is:

  • praktisch
  • resultaatgericht 
  • persoonlijk. 

Door goed naar je te luisteren en de juiste vragen te stellen laat ik je bewust worden zodat je intrinsiek gemotiveerd wordt en blijft om te veranderen. Zo kun je onafhankelijk van mij, na afloop van het verandertraject de juiste keuzes blijven maken richting je gekozen doel en nieuw te kiezen doelen in je leven. Ik zie er naar uit om je te laten ervaren dat je je eigen coach kunt worden.